dimecres, 9 de maig de 2012

Aplicacions mòbils per a futurs nuvis

Avui ens fa molta il·lusió presentar-vos un interessant i útil post de la mà de la nostra col·laboradora, wedding planner, núvia de La Garriga de Castelladral (l'any 2010) i sobretot amiga: Tània de Weeding Dreams. Gràcies Tània!!!

Els preparatius d'un casament poden resultar complicats i arribar a ser una mica estressants... per això podem fer ús de les noves tecnologies, que ens ajuden en molts aspectes de la nostra vida i també en l'organització d'aquest dia tant important. 

Per aquells que teniu iPhone o iPad ho teniu molt fàcil: un munt d'App creades per facilitar-vos els preparatius es posen a la vostra disposició. Alguns exemples?

1. iWedding Deluxe - The Wedding Planner: 
L'aplicació oficial de iTunes es considerada la més complerta del mercat, i us ajudarà a organitzar i planificar tots els aspectes del vostre casament.

Porteu el control del pressupost del vostre casament, registrant les entrades i sortides, classificant-les en categories...

Les grans marques espanyoles no es queden endarrere... Amb aquesta aplicació podràs escollir vestit, fer la llista de convidats, inclús resoldre dubtes!


4. Pronovias: 
Controla totes les tasques del vostre casament i el pressupost. I com no, busca el teu vestit ideal!


5. Tiffany & Co
La prestigiosa casa de joies disposa d'una aplicació gratuïta per trobar l'anell de compromís perfecte.


Idees, combinacions i moltes imatges per aconseguir el ram perfecte.

Busca el pentinat perfecte per a cada ocasió, visualitza'l en 360º i aprèn a realitzar-lo pas a pas.
Podràs fer proves de maquillatge combinant els productes de la marca, guardar-los i enviar-los per e-mail.

Però les aplicacions no només existeixen per aquells que tenen iPhone... des de qualsevol mòbil Android, o inclús des de l'ordinador convencional podeu dissenyar la vostra pròpia aplicació de gestió de casament amb Appy Couple. Es necessita invitació per accedir-hi, però gràcies a Oh Lovely Day  podreu completar el registre: OLDSP1.

I sempre ens quedarà l'aplicació de Google Weddings des d'on podrem crear una pàgina web del casament, realitzar la llista de convidats, crear àlbums de fotos...

Fins la propera!

Tània Retamal, Wedding Planner - Wedding Dreams

Podeu seguir els consells de la Tània a través de la seva pàgina web Wedding Dreams i el seu blog.

3 comentaris:

  1. There are number of app are available in the mobile world. My close friend has chosen a app for But the thing is to find the perfect wedding app for your wedding. It's important for your wedding planning.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...