dijous, 12 de setembre de 2013

Un casament amb encant: Eva & Carlos

Avui ens fa moltíssima il·lusió mostrar-vos el reportatge del casament de l'Eva i el Carlos, una guapíssima i encara més encantadora parella que van casar-se a la masia el passat mes de juny.

El seu va ser un casament dolç, ple de petits detalls que la parella va preparar amb molta il·lusió... i sobretot va ser un casament ple d'encant. Gaudiu de les imatges i enamoreu-vos ;)


Abans de començar, l'Eva i el Carlos van preparar personalment tots els detalls del dia.

Els nuvis van preparar unes caixetes de cartró decorades amb washitape i un segell. En elles hi van penjar una targeta personalitzada amb el nom i un missatge especial per a cada un dels convidats. A dins de la caixeta, unes galetes i bombons artesans.
 
Després dels preparatius, els nuvis van vestir-se a les habitacions de la masia. El Carlos a l'habitació "La Gran"...


L'Eva a la "Suite"...Quina núvia tan dolça...


Tot a punt per començar! El Carlos es prepara per la cerimònia voltat de petits nervis i un cel que amenaça pluja...El padrí entrega el ram a la núvia dins la Terrassa de l'habitació Suite.

Ens encanta aquesta foto plena de complicitat... abans de començar la cerimònia i sense veure's l'un a l'altre, la parella s'agafa la mà.


I comença la cerimònia a l'Era de la masia, que varem cobrir amb carpes donat el risc de pluja... però finalment va sortir el sol!

i Visca els Nuvis!!!

Cada convidat va rebre un globus de color blanc, a excepció dels nuvis que tenien un manat de globus vermells. A ritme de la bonica cançó "Hey Ho" de The Luminners, tots els convidats i els nuvis van deixar anar els globus, que es van enlairar creant un moment màgic.
Gaudiu del preciós reportatge pels voltants de la masia... camps de blat, petits racons i camins.
La festa va continuar a la Sala Piano de La Garriga i a continuació el ball a la Terrassa.

Gràcies parella per deixar-nos compartir aquestes precioses imatges i contagiar-nos del vostre encant.
Us desitgem el millor en aquesta nova etapa que inicieu!

Fotografia: Laura Ruiz
Vestit Núvia: Rosa Clarà
Vestit Nuvi: Señor
Catering: TO+
Flors: La Flor
Perruqueria: Sílvia Estilisme

Us despedim la setmana amb el videoclip de la cançó "Hey Ho" de The Luminners, que tan ens recorda l'Eva i el Carlos. Que passeu una feliç setmana ;)

1 comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...