dilluns, 27 d’octubre de 2014

Un casament o una Festa? M&I

El casament de la Marta i l'Isaac va ser una autèntica FESTA (en majúscules). En les paraules dels mateixos nuvis: "la millor festa de la nostra vida".


El disseny de les invitacions, la decoració utilitzada, els colors, l'ambientació de la Terrassa Piano, el sopar en format cocktail, els detalls... i sobretot l'actitud del nuvis, TOT respirava a Festa!

Us deixem amb les boniques imatges de Noemí Jariod que de ben segur us transmetran alegria.La cerimònia es va realitzar al Prat de la masia, un espai ideal per a casaments amb molts convidats. La decoració: alegre amb tocs rústics, on els fanalets de colors es combinaven amb flors de camp de temporada.Abans de començar la cerimònia, els nuvis van preparar barrets i ventalls pels convidats, i ho van fer d'una manera molt original...I tot a punt per començar...


En acabat els nuvis van passejar pel camp que envolta la masia per fer el reportatge.


Els nuvis van realitzar un aperitiu-sopar en format cocktail a la Sala Piano i la seva Terrassa, creant un gran espai únic, que convidava, sense dubte, a la festa!A continuació podeu veure el vídeo del seu dia, i captar encara més les emocions que us explico.


Gràcies Isaac i Marta per contagiar-nos de la vostra felicitat. Us enviem una forta abraçada!!!

Masia i organització: La Garriga de Castelladral
Decoració i flors: Mireia Abras
Fotografía: Noemí Jariod
Catering: TO+
Vestit Nuvia: Immaculada Garcia
Vestit Nuvi: Señor
Música en directe: Mónica Guiteras de “Wednesday Lips” 
Vídeo: Solo dime que sí
Perruqueria: Sílvia Estilisme
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...