divendres, 7 de novembre de 2014

Casament en dia de pluja al cobert del Llac: M&S

Bon dia! Avui publiquem el casament de la Míriam i el Sergi, aquesta guapíssima parella,  que es va casar a la nostra masia aquest estiu.


Planifiquem el nostre casament amb moltíssima il·lusió, pensem cada detall, cada moment... però hi ha quelcom que no podem controlar i ens espanta, quelcom imprevist: el temps, la pluja...

El més important de tot és ser conscients que l'únic que importa aquell dia és que us caseu i que mostreu al món que us estimeu... passi el que passi, plogui o nevi,  faci sol o tempesta... Us recomano que tingueu present aquesta possibilitat i que la visualitzeu d'una manera positiva, natural i tranquil·la, acceptant i agraint allò que la vida ens ofereix a cada moment.


El dia del casament de la Míriam i el Sergi va ploure. El casament no es va poder realitzar al bosc, com la parella havia planificat, i es va traslladar la cerimònia al cobert del Llac, una cerimònia que va ser igual de màgica i emotiva.

Gaudiu de les precioses imatges de Carlos Sardà, de les emocions que transmeten i dels bonics colors que deixa la pluja.


El cobert del Llac, on es va realitzar la cerimònia, està situat darrera la zona del Prat, i té unes espectaculars vistes a la muntanya de Montserrat. Ens encanta la preciosa porta de fusta que el Sergi va fer amb les seves pròpies mans com a marc d'entrada a la cerimònia.Les inicials dels nuvis il·luminaven la terrassa de la Sala Piano. També ens agrada moltíssim el sitting plan que van preparar, seguint amb la mateixa idea de la porta de fusta de la cerimònia. Tots aquests elements van ser creats pel Sergi, que és un autèntic manetes!

Gràcies Míriam i Sergi per escollir la nostra masia i per crear un dia tant especial. Us enviem una abraçada!

Masia i organització: La Garriga de Castelladral
Fotografia: Carlos Sardà
Catering: Masia del Solà
Taula de dolços: Cupcake Cafè Manresa
Música en viu a la cerimònia: Serveis musicals

Molt bona setmana!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...