diumenge, 1 de febrer de 2015

Un casament handmade & DIY: E&R (segona part)

I avui continuo explicant-vos el preciós casament de l'Esther i del Ramon que vaig començar aquí. I aquesta segona part, igual que la primera, està plena de detalls fets a mà pels mateixos nuvis.Un dels primers passos que van fer l'Esther i en Ramon per dissenyar els elements del seu casament va ser, per una banda, triar la gamma cromàtica que predominaria (blanc, kraft i vermell), i per altra banda, crear un logo que els definís i que fos la "firma" del seu casament.Aquests dos elements van ser clau pel disseny posterior de tota la decoració i elements handmade que van crear. Aquí podreu veure com van treure molt partit del seu logo.

Després de l'aperitiu a l'Era, el sopar i la festa van continuar a la Sala Piano de la masia. A l'entrada aquest original i rústic sitting plan fet en una escala de fusta antiga ple de torretes amb clavells.


A dins la Sala una decoració molt dolça amb tocs rústics, continuant amb la mateixa gamma cromàtica del casament (blanc, kraft i vermell) i amb l'estil handmade: pots de vidre reutilitzats amb puntetes, roses acabades de tallar del seu roser, talls de tronc com a bases, petites espelmes, tocs de paniculata... Un fantàstic treball realitzat per la Cristina de La Flor.


L'Esther va cosir els números de cada una de les taules a mà en un vestidor, enfatitzant el color vermell de la decoració. Preciós!!!I com m'agrada aquesta taula infantil... plena de pompons de colors fets a mà per l'Esther (ets una "Artistassa").

I una deliciosa taula de dolços per continuar la festa...


El ball i la taula de postres es va realitzar a la Terrassa de la Sala Piano, a l'aire lliure.Aviat veureu més detalls i coneixereu més secrets d'aquest casament... 
la cosa no acaba aquí ;)

Que tingueu molt bona setmana!!!
Masia, entorn i organització: La Garriga de Castelladral
Vestit núvia: model maya personalitzat de Rosa Clarà
Tocat cabell: tiaria de swarosvsky de Secretos de Alcoba
Sabates vermelles núvia: Jimmy Choo
Vestit, pajarita i tirants nuvi : El Señor
Catering: To[+]
Flors i decoració: La Flor
Fotografia i Vídeo: Norma Grau
Animació Infantil: TaGer Animació
Taula de dolços: Platitos de Azúcar
Lletres de fusta lluminoses: 27Lletres
Decoració ball & Photocall: La Gresca
Música & Dj: Parèntesis Grup


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...