dilluns, 9 de febrer de 2015

5 originals centres de taula pel teu casament

Si esteu planificant la decoració de les taules del vostre casament, aquest post va dedicat a vosaltres. Avui us mostro els 5 originals centres de taula que vàrem preparar pel dia dels nuvis, durant la passada edició, i que encara no us havia mostrat.

Els muntatges han estat creats per 3 grandíssims floristes: la Cristina de La Flor, la Mireia Abras i Lázaro Bosser. Gaudiu d'aquestes petites obres d'art:

1. Jardí de llibres i flors amb estil barroc
Es tracta d'un centre de taula amb un estil força barroc, amb roses antigues, llibres folrats amb papers de flors i testos de terracota (que donen un aire més rústic a la composició).
2. Aires de Provença
Aquest bonic i circular centre recorda els jardins romàntics de la Provença francesa. El composen rosetes, ranúnculs i molts verds de textures diferents. Al centre, espelmes flotants sobre aigua. A la base, un plat antic oxidat.
3. Hivernacle romàntic
Aquesta original decoració està formada per un petit i romàntic hivernacle decorat amb flors i bulbs de jacint.


4. Canelobre bohemi
Sobre un tros de roba estampada i antiga trobem una base rodona. A sobre la base hi ha molsa i una tetera d'antiquari plena d'anemones i ranúnculs. Dos bonics canelobres acaben de donar el toc bohemi a la decoració.5. Simple i alegre
Es tracte d'una centre molt alegre i sense massa complicacions: flors de colors variades on predominen les tonalitats roses i liles acompanyades de verds.


Quina de les 5 decoracions és la vostra preferida???

Muntatges 1 i 3: Mireia Abras
Muntatges 2 i 4: La Flor
Muntatge 5:  Lázaro Bosser
Fotografies: Swingyourpics

 Que tingueu molt bona setmana!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...