dijous, 9 de juliol de 2015

Un casament amb un aire màgic a l'Era: Núria & Josep

Avui us vull mostrar un casament molt bonic que varem celebrar l'any passat a l'Era de la masia, un casament amb un aire màgic.


La Núria i el Josep es canvien a les habitacions de la masia. La Núria utilitza la terrassa de la Suite per maquillar-se, aprofitant la bona llum d'aquest espai.


La cerimònia es realitza a l'Era de la masia, en plena natura i vistes a Montserrat. La Mireia Abras crea una decoració plena de color, utilitzant pots de vidre penjats, cistelles i galledes.Ens encanta el reportatge dels nuvis davant de la masia. El color verd i les plantes enfiladisses de la casa són el marc perfecte per la parella.


Un dels elements més especials i màgics del casament és la preciosa decoració de les taules del banquet. En els centres de taula predomina una tonalitat rosa i cada un d'ells va acompanyat d'un objecte personal dels nuvis: una corona, una granoteta encantada, la bola del món de Willy Fox...

En acabat el ball es realitza a l'exterior, a la terrassa de la Sala Piano.Gràcies Núria i Josep per deixar-nos compartir el vostre dia, ple de màgia. Una fortíssima abraçada de la nostra família.

Masia, entorn i organització: La Garriga de Castelladral 
Fotografia: Noemí Jariod 
Decoració floral: Mireia Abras 
Catering: TO+ 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...