dimecres, 9 de setembre de 2015

Tutorial DIY: decorar amb Pissarres

Si hi ha alguna cosa que ens encanta en els casaments d’avui en dia, és que cada vegada són més personalitzats i podem veure en cada detall, un trosset dels nuvis. Les pissarres personalitzades ens ajuden a deixar missatges en els raconets del nostre casament. Per deixar notes d’humor, per decorar, com a nota explicativa...


Malauradament aquestes pissarres acostumen a ser un pèl cares si les encarreguem a tercers (i sobretot si tenim en ment fer-ne moltes!), per això us vull mostrar com fer unes pissarres “totally handmade” pel vostre casament.


Materials:
  • Taulells de fusta (els podeu comprar a grans superfícies de bricolatge que us els tallaran a la mesura que necessiteu) 
  • Pintura d’imprimació 
  • Pintura de pissarra 
  • Retoladors de guix líquid 

Com us he dit podeu anar a comprar taulons de fusta o (per fer-ho encara més handmade i reutilitzable) podeu utilitzar llistons que us hagin sobrat d’alguna obra que hagueu fet a casa. En aquest cas, nosaltres vam fer servir llistons de teca del terra de la terrassa.
Un cop tingueu la superfície ben neta, heu de fer 1 o 2 capes de pintura d’imprimació. Això us servirà per a que posteriorment la pintura de pissarra quedi ben agafada.També us recomano que feu un parell de capes de pintures de pissarra vigilant sempre que quedin el menys de bombolles possible i que la superfície sigui llisa.


Deixeu que s’assequi entre capa i capa, i deixeu passar almenys 24 hores per escriure el missatge. Un cop estigueu segurs que està totalment sec només toca posar-se a escriure!


Podeu buscar inspiració de tipografies o missatges al Pinterest que n’hi ha milions, i segur que aconseguiu unes pissarres totalment personalitzades, i el més important, fetes per vosaltres!
Us agraden els nostres tutorials? Els trobeu interessants i inspiradors? Si us animeu a fer-los ens encantarà que ho compartiu al Instagram utilitzant el hastag #DIYmasialagarriga


Tutorial by Esther "Estoreta Quotidien"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...