dimecres, 21 d’octubre de 2015

Tutorial DIY: Pompons per decorar

by Estoreta

Per decorar la taula dels nens vam pensar que seria més divertit i adequat per a ells alguna decoració més infantil, que no pas la triada per la resta de les taules.


Després de buscar molt ens vam decantar pels pompons, i la veritat, és que ens va encantar! Un cop fets ens vam adonar de la quantitat de possibilitats que tenen. Aquí us explico com fer-los!

Materials: 
  • Estris per fer pompons (els podeu trobar el qualsevol merceria o botiga de labors, o sinó, fer servir la tècnica de dos donuts de cartró. Tot i que us recomano que si teniu en ment fer-ne varis, nosaltres en vam fer 200, val la pena comprar-los). 
  • Llana dels colors triats 
  • Tisores 

És interesant fer pompons de diferents mides i anar jugant amb la combinació de colors. Com veureu és molt senzill i molt ràpid, pot ser una bona teràpia de sofà mentre veieu la tele. A continuació podeu veure tot el procés en fotografies:


Un cop els tingueu fets només cal buscar el seu lloc ideal, per Pinterest trobareu mil i una opcions però aquí us oferim unes quantes:
  • Decoració de taules infantils   • Decoració per posar els noms a les taules  
  • Decoració d’arbres per fer desitjos 


  • Decoració d’espais com la taula de firmes, el racó dels nens, etc. 


Són molt addictius i després els trobareu mil usos per casa vostra!

Us agraden els nostres tutorials? Els trobeu interessants i inspiradors? Si us animeu a fer-los ens encantarà que ho compartiu al Instagram utilitzant el hastag #DIYmasialagarriga 
 

TALLER DE PAI-PAIS amb Estoreta
Durant el proper Dia de Nuvis a La Garriga (8 de novembre), passeu-vos per l'antic Paller de la masia on podreu gaudir d'un taller totalment DIY pel vostre casament. Passarem una estona molt agradable elaborant pai-pais per la vostra ceremònia. Us explicarem com, amb uns senzills pasos podeu crear uns preciosos pai-pais totalment personalitzats amb el vostre estil de casament, i a més, els vostres convidats estaran encantats. Us esperem a totes i tots!Tutorial by Esther "Estoreta Quotidien"
Fotografies: La Garriga de Castelladral i Norma Grau
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...