dimarts, 17 de novembre de 2015

Amor sobre un camp de roselles

Avui us vull mostrar la preciosa sessió d'inspiració que la Mª Luisa de Bodas Entre Tules va organitzar a la nostra masia. La sessió es va realitzar a la primavera, durant aquelles setmanes de l'any on el camp que envolta la masia està ple de vermelles roselles, com si d'un mar de flors es tractés.El reportatge em fa imaginar una història d'amor apassionada dels anys 50's, en plena natura i amb tocs de sofisticació.
Les fantàstiques fotografies, com auntèntiques postals vintage, són de Levi Tijerina i els preciosos vestits de Otaduy.


 

Les flors utilitzades en el ram (prònies, ranunculs i roses) em transmeten un aire alegre i salvatge, com si el ram s'hagués fet amb flors del jardí de la masia.


Com a elements claus de la taula destaco els plats i coberts antics, el protagonisme del canelobres de plata i la bonica garlanda de verds. Simple i tant elegant.


De tots el meu escenari preferit és sense dubte aquest generós i impresionant camp de roselles, que any darrera any la Natura ens regala.


Gràcies Mª Luisa per fer-nos part d'aquesta bonica sessió i gràcies a tots els col·laboradors per aportar el seu granet de sorra.
  
Masia i entorn: La Garriga de Castelladral
Fotografía: Levi Tijerina 
Organización y diseño (Wedding planner): Bodas Entre Tules 
Vestidos: Otaduy 
Tocados: Lito y Lola 
Flores: Oh Fleurs! 
Peluquería y maquillaje: Al son de un pincel 
Modelo: Bibi Rius y Xevi 
Papelería: Save the date projects 
Zapatos: Menbur Joyas: Aina Joies 

 Molt bona setmana!


Per aquells que encara no tingueu plans pel pont del desembre o per cap d'any aquí us deixo amb les propostes de la masia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...