dimecres, 13 de gener de 2016

Un casament ple de llum al Prat de la masia (amb sorpresa): Núria&Xavi

Quan m'han arribat a les mans les fotografies del casament de la Núria i en Xavi no he pogut fer res més que somriure i recordar un dia únic, ple de llum i amb una sorpresa inesperada...


La Núria i en Xavi es van casar a la masia aquest estiu i van triar el Prat per realitzar la seva cerimònia. Els nuvis van escollir una decoració natural i fresca on predominaven els colors mint, verds grisos i rosa pal, creada per la Mireia Abras.


Destaco en especial les cadires pels nuvis, de color mint, i el marc de l'altar fet amb troncs pintats i decorats amb molts verds. Tot donava un aire molt especial, com si es tractés d'un autèntic jardí.La Núria és va preparar a la preciosa Suite de la masia. M'encanta la coroneta de flors, feta també per la Mireia Abras.


Però tot i la llum i el sol del dia, un petit contratemps va aparèixer per sorpresa: la pluja! De cop, en un tres i no res, el sol va marxar i el cel es va enfosquir. Tots vàrem moure'ns a la Terrassa del Prat, al cobert del Llac, on va continuar la preciosa cerimònia, gaudint del so que fa la pluja quan cau i que ens fa sentir més vius que mai.I el més bonic de la història és, com la Núria i en Xavi, van saber gaudir plenament del moment, acceptant el canvi de temps amb una alegria sincera i serena. Només cal que mireu les precioses imatges de la Norma Grau per reviure el moment.En acabat l'aperitiu i el banquet es van realitzar a la Sala Piano de la masia i la seva Terrassa. M'encanta la decoració plena de color que van utilitzar, mantenint els tons de la cerimònia. Una decoració molt alegre i lluminosa que defineix en certa manera el caràcter d'aquesta bonica parella.
Gràcies Núria i Xavi per escollir-nos per aquest dia tant especial. Us enviem una abraçada enoooorme! 

Masia i organització: La Garriga de Castelladral
Fotografia: Norma Grau
Flors: Mireia Abras
Catering: TO+
Decoració Terrassa Sala Piano: La Gresca
DJ i música: Reber Events

Que tingueu molt bona setmana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...