dijous, 18 de febrer de 2016

Una boda de tres dies amb tocs British: Charlotte & Jamie

Sempre he pensat que els casaments són massa curts... tantíssima preparació i en 24 hores ja ha passat tot! i és per aquest motiu que m'encanten els casaments llargs, mooolt llargs.La Charlotte i en Jamie són anglesos i es van casar aquest estiu a la nostra masia. El seu va ser un casament íntim, molt familiar i sobretot molt viscut. El casament va durar tres dies i la parella va tenir molt de temps per celebrar el seu amor amb amics i familiars.El primer dia familiars i amics van instal·lar-se a l'hotel, van relaxar-se i al final del dia el nostre chef Albert els va preparar una barbacoa a l'aire lliure, a l'Era de la masia.


El dia següent van gaudir de les instal·lacions exteriors i en especial de la piscina de la masia.
I finalment el moment va arribar... la Charlotte es van preparar a l'habitació "Suite" de l'hotel i en Jamie a "La Gran".
A continuació la parella va escollir el màgic bosc de la casa per realitzar la seva cerimònia al aire lliure. M'agrada molt el la porta feta de verds i roses que obria la cerimònia, creada per Mireia Abras, i que s'integrava tant naturalment amb la natura i l'essència del bosc.Els nuvis van tornar al bosc per realitzar el reportatge sota la mirada de la genial Noemí Jariod.


Després de l'aperitiu a l'Era de la casa (amb precioses vistes i un cel impressionant), el banquet es va realitzar a la Sala Piano.

M'encanta la combinació de verds salvatges amb roses blanques que van escollir per la decoració de la sala, tant natural i senzilla. A sobre les taules, un preciós arbre amb espelmes a sobre, som si d'un bosc es tractés.


Aquest és el bonic i cinematogràfic llibre de firmes, situat a l'entrada de la sala.


I després del sopar, la festa va continuar a l'aire lliure, a la terrassa de la Sala Piano.

Ja ho veieu, si teniu temps ( i el vostre pressupost us ho permet) feu un casament ben llarg!!! Moltes gràcies a la Charlotte i en Jamie per escollir-nos, empapar-vos de la cultura catalana i deixar-nos formar part d'aquest cap de setmana tant especial. Una forta abraçada parella!

Masia, entorn i organització: La Garriga de Castelladral 
Fotografia: Noemí Jariod 
Decoració floral: Mireia Abras
Fotografies barbacoa: La Garriga de Castelladral
Perruqueria: Sílvia Estilisme 


Que tingueu molt bona setmana!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...