divendres, 6 de maig de 2016

Casar-se al bosc per diferents rituals del món: M&E

Avui us explico el casament de la Mireia i l'Edu, ple d'originalitat, alegria i rituals. Si si, de rituals! El que fa més especial el seu dia és que durant la cerimònia al bosc van realitzar 5 diferents rituals de casament d'arreu del món. Va ser una cerimònia del tot original i bonica, però sobretot molt i molt divertida.La Mireia i l'Edu van preparar-se a les habitacions de la masia. M'encanta la bata amb tocs orientals que portava la núvia mentre es preparava a l'habitació Suite.
La Mireia va escollir un vestit elegant i senzill, amb uns complements preciosos que emfatitzaven la seva bellesa natural:
 • Una corona de flors i pedres amb tons blanc, verds i vermell intens.
 • Sandàlies platejades.


M'agrada molt la manera com l'Edu anava vestit, sortint dels cànons habituals i mostrant-se tant natural. No cal que els nuvis es vesteixin sempre de negre o de gris, oi?La cerimònia civil es va realitzar al bosc de la masia.


Amics i familiars van participar de ple en la realització dels diferents rituals de casament. Abans de començar, van fer seure als nuvis d'esquena i els van realitzar un test molt personal i divertit.
En acabat, els 5 rituals van ser:
1. Ritual Balinès


  2. Ritual Egipci
      3. Ritual Polac
      4. Ritual Francès de comiat de la solteria
   

  5. Ritual Navarrès
    

  El reportatge es va realitzar al bosc de la masia, entre els seus llargs i esvelts àrbres, on sempre hi ha una llum tant especial.  Mireia i Edu, gràcies per posar tanta màgia en aquest bosc i per escollir-nos pel vostre dia. Una forta abraçada i us desitgem el millor.

  Masia i organització: La Garriga de Castelladral
  Vestit núvia: Verónica Miranda
  Corona de flors: Ani Burech
  Sabates núvia: Stuart Weitzman
  Vestit nuvi: El Señor
  Fotografia: Leaf Hopper
  Catering: Magnòlies
  Material imprés: Ediciones Gráficas Rey i Reycenter
  Decoració floral: Urban Plants
  Maquillatge: Míriam Burgos
  Perruquería: Sílvia Burgos


  Cap comentari:

  Publica un comentari a l'entrada

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...