dilluns, 9 d’octubre de 2017

Golden night: una boda plena d'estrelles L&E

Sorpreneu-vos amb el casament de la Lola i l'Edu per la seva gran originalitat en tots els aspectes: els colors, els elements decoratius, la il·luminació...

Els nuvis van tenir la gran sort de comptar amb la Paloma Cruz, germana de la núvia i wedding planner, perquè organitzés tots els detalls d'aquest preciós somni: una autèntica nit daurada. La Paloma va escollir elements molt originals, fugint d'allò excessivament rural, amb tocs sofisticats i que encaixessin amb la personalitat dels nuvis.

Deixeu-vos sorprendre per una cerimònia amb plomalls i llums de neó, una taula de dolços absolutament fascinant, estrelles arreu i una il·luminació perfecta. Gaudiu de les precioses imatges de Pablo Laguia.
Els nuvis i la seva família, vinguda de diferents parts del món, van preparar-se a les habitacions de l'hotel, gaudint de cada detall amb tranquil·litat.


Al bosc la decoració es va complementar amb catifes i coixins de tonalitats negres, plomalls blancs, caixes antigues a banda i banda del passadís, i unes llums de neó per donar un toc de color, a on es llegia "Aquí comença tot".

Vàrem rebre els convidats amb sucs naturals i llimonada de coco i gengibre.Espectacular l'arribada dels nuvis a l'Era de la masia, que una vegada més ens va sorprendre: es va utilitzar fum de color blau, continuant amb les tonalitats del casament.M'encanta l'original seating plan que es va crear a partir de la gran afició que té l'Edu a la fusteria. La núvia va demanar a la seva germana que dissenyés quelcom inspirat en la fusteria, i utilitzant les velles eines del seu pare van crear aquest preciós mini taller.Després de l'aperitiu a l'Era, el banquet es va realitzar al Prat de la masia, a l'aire lliure. Els convidats es van repartir en dues precioses taules rectangulars. Llargues garlandes de llums a sobre les taules queien a banda i banda, multiplicant visualment la seva llargada.

Però les sorpreses no acabaven aquí... i darrera les dues taules es va instal·lar la taula de postres més espectacular que han vist mai els meus ulls. Tot un espectacle! Dolços, pastissos, cupcakes... de més de 30 varietats creats per Caperucita Cupcakes. I la Nit Daurada va continuar així...
Ja per acabar, us deixo amb algunes imatges addicionals de l'esmorzar i barbacoa que varen realitzar la família durant el cap de setmana!Gràcies de tot cor Lola i Edu per escollir la nostra masia i deixar-nos participar en el vostre casament de somni. Esperem veure'us ben aviat i us desitgem tot el millor.


Masia, bosc i espais: La Garriga de Castelladral
Fotografia: Pablo Laguia
Wedding planner: Paloma Cruz eventos
Maquillatge: María Catalá
Perruqueria: General MUAH – Perruqueria Daniel del Valle 
 Il·luminació penjada: Your happy day (La Gresca)
Il·luminació de taules: Paloma Cruz eventos
Ram de la núvia: La trastienda 
Flors i decoració: Paloma Cruz eventos
Taula de postres i pastís: Caperucita Cupcakes
Vestit de la núvia: Rubén Hernández
Sabates de la núvia: Jon Josef
Roba nuvi: Xeviot 
Corona núvia: Suarca  

Molt bona setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...